Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2015 13:03 - Създаване управлява Company Database използване плановик служител софтуер
Автор: employeeplanner Категория: Бизнес   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03.2015 13:57


Изтегли софтуер заплата на работниците и служителите

image

Всяка фирма има нужда от ефективно решение за поддържане на данните за персонала под безопасен и сигурен начин. Управляващите подробности правилно подобряват структурата на работната сила и по този начин да доведат до рентабилност. DRPU софтуер заплата на служителите е на разположение за управление на сложни детайли на служителите на всички малки, както и голям бизнес организацията значително. Софтуерът интегриран с редица функции, които са от полза при управлението на пълна база данни за служител, който ще помага в управлението на човешките ресурси и сметки, отдел работи разумно. Многобройни данни, използвани за изчисляване на личната производителност, като в детайлите, листа и статут почивка, отсъствия, измествания подробности насрочване др получава управлявани с помощта на този софтуер.


image
Различни функции на софтуера

1. Софтуерът генерира правилна и точна ведомостта за всички служители чрез разглеждане на различни фактори като данък, надбавки, отпуски и т.н.
2. База данни за повече от една фирма може да се поддържа отделно използване на служителите софтуер заплата.
3. Само правилния титуляр вход може да влезе в базата данни на компанията за добавяне и модифициране.
4. Simple и гъвкав дизайн GUI интерфейс позволява на всеки начинаещ и обща потребителя за управление на информацията на служителите.

Процедура за обработка на Профил на компанията


Стъпка 1: Първо инсталирате плановик софтуер служител на вашия компютър и да го ползвате за управление на база данни на служителите безопасно на едно място.

Стъпка 2: Сега кликнете върху създаде възможност на фирмата за създаване на нова компания и добавете фирмени данни като име на фирма, адрес, телефон, електронна поща, интернет страница. Има опция за добавяне на лого, като търсите по-подходящ.


image
Стъпка 3:
Добавяне на администрацията и валутни подробности от наличните опция и кликнете върху бутон за записване. Записаните данни на администратор се използват за влизане в софтуера.


image
Стъпка 4: След това отидете да отвори възможност на фирмата и изберете фирма от списъка с налични. Потребителят трябва да се провери за влизане в инфото на фирмата.


image
Стъпка 5: Софтуерът за планиране на служител предвижда съоръжението да променя данните на фирмата като се върви по Edit менюто на разположение на страна на менюто на софтуерната компания.


image
Стъпка 6: ако някой иска да закрие инфото на фирмата тогава софтуер предоставя възможност за затваряне на всяка компания лесно от самата страна на менюто.


image
Стъпка 7: Потребителят може лесно да запазите резервно копие на всяка компания, която може да бъде възстановена в бъдеще.

image

За повече информация моля свържете се с:
Website: www.EmployeeSalarySoftware.com
Email: support@EmployeeSalarySoftware.com





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: employeeplanner
Категория: Бизнес
Прочетен: 9771
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930