Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2015 14:38 - Използвайте плановик софтуер служител да добавите и управляват информация на работниците и служителите
Автор: employeeplanner Категория: Бизнес   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2015 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кликнете тук, за да изтеглите DRPU Служител Planner софтуер
image
  Planner Employee Софтуер, осигурен от EmployeeSalarySoftware.com с аванс, който е от полза за малките и голяма организация на бизнеса, за да управлявате множество записи на фирмата в компютъризираната начин. Този софтуер позволява на потребителя да управлява различни дейности на служителите, включително разходите и заплатите подробности увеличение / декремент, посещаемост, остави запис, график на смени, по-изложени на времето и други рекорд в компанията. Софтуерът е разработен с опция за сигурност предварително парола, за да се предотврати неоторизиран достъп до достъп или промяна на документацията на фирмата. Тя позволява на потребителя да отпечатате генерира различни видове отчети, като използват гъвкави настройки за печат на софтуер.

image

Сега сме описали процеса за добавяне и управление на информация на работниците и служителите при използване DRPU плановик служител софтуер


Стъпка 1: Инсталирайте DRPU Служител Planner софтуер на вашия компютър или лаптоп за добавяне на информация на работниците и служителите да управляват различните дейности. Сега отворен софтуер и кликнете върху "Отвори съществуващо дружество" и изберете вашата компания.

image

Стъпка 2: Сега изскачащ прозорец проверка потребител, въведете потребителско име и парола, за да управлявате различните видове дружества и служители записи.

image

Стъпка 3: За Добавяне на данни за служителя, ида при господаря менюто и изберете менюто служител и кликнете върху опцията Add Employee. Сега попълнете общите детайлите на служител като ID на служителите, заглавие, име, дата на раждане, обозначаването, отдел, град, област, държава, номер и т.н.

image

Стъпка 4: Сега кликнете върху Официален опция Подробности и попълнете различните области, а също и да добавите снимка на служителя.

image

Стъпка 5: Кликнете върху Детайли за заплати и попълнете различни области, включително платени период и заплата, над подробности време и подробностите приспадане.

image

Стъпка 6: Кликнете в отпуск Детайли опция и попълнете информация за отпуск, включително случайни отпуск, платен отпуск, отпуск по болест, спечелил отпуск и други отпуск. Можете да използвате предварително вариант за запълване на листа според месец.

image

Стъпка 7: Можете да добавяте такси за смяна на различни смени, ако има такива. Присвояване на смени, за да си служител в компанията по достъпност и фирмени норми. Можете също така да попълните разнообразна информация квоти.

image

Стъпка 8: Сега кликнете в Разни Детайли и попълнете седмични почивки и друга информация, като например паспорт подробности, гражданство, семейно положение и др След запълване на цялата информация на служител, кликнете върху бутон за записване. Вашата информация за служител в компанията е съхранен успешно в базата данни.

image

Стъпка 9: Ако искате да се актуализират всички записи за служителите, отидете в меню служител и кликнете върху Актуализация опция служител. Сега изберете служител за Промени Детайли и натиснете бутона OK. Поп-нагоре актуализация прозорец Employee, можете да актуализирате всички детайли на служител.

image

Стъпка 10: Можете лесно да изтриете избраните записи за служителите. Отидете в Меню служител и изберете Delete Employee опция, изберете служител и кликнете върху бутона за изтриване.

image

Стъпка 11: Ако искате да видите всички записи за служителите, отидете в меню служител и изберете Списък Employee опция. Сега можете да видите всички записи за служителите и кликнете върху опцията за печат, и въведете заглавие за отпечатване на отчети на служителите.

image

За повече информация се свържете с нас:-
DRPU Software Team
Email: Support@EmployeeSalarySoftware.com
Website: www.EmployeeSalarySoftware.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: employeeplanner
Категория: Бизнес
Прочетен: 9776
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930