Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2015 08:18 - Как да създавате и променяте компания профил за управление на архивите на служителите
Автор: employeeplanner Категория: Бизнес   
Прочетен: 648 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.01.2015 08:31


Свали DRPU Служител Planner Software

image

Ако искате да управлявате записи за служителите в компанията лесен за използване Служител Planner софтуер, който се развива от EmployeeSalarySoftware.com предварително функция. В различни компании, управление на архивите на служителите е много трудно и отнема много време задача. Така бизнес потребител може да използва Служител Planner Софтуер за управление на множество записи на фирмата и дейността на служителите, включително промени на разписанието, посещаемост, оставят записи, турне, разходите за обучение и др в компютъризираната начин. Този софтуер осигурява предварително функция за промяна на избрани записи за служителите, както и промените в корпоративна информация. Тя осигурява функцията на защита с парола, така че неоторизирани потребители все още не може да има достъп или да променяте документацията на фирмата.

image
Сега сме описали процеса как да създавате и променяте компания профил за управление на записи служители, чрез използването DRPU Служител Planner Software

Стъпка 1:
Инсталирайте DRPU Employee Заплата софтуер на вашия компютър и лаптоп, за да управлявате множество записи на фирмата и оперативните служители. Open софтуер и щракнете върху Създаване на опцията New Company.
  image
Стъпка 2: Сега масите създаването Company и тук можете да видите най-различни области като име на фирма, адрес, град, област, държава, имейл адрес, а друг да запълни потребителя. Добави логото на вашата компания с помощта на лого Browse опция и натиснете Next.

image
Стъпка 3: Създаване на администратор фирма чрез попълване на административни данни, включително име Administrator и парола, за да осигурите вашите записи на фирмата от външни или неразрешен. Можете да попълните Exchange подробности за вашата страна и кликнете върху бутона Save. Вашата фирма е създадена успешно Planner DRPU Employee.

image
Стъпка 4: Ако искате да промените данните на компанията с помощта на няколко стъпки, отидете в менюто на фирмата. Щракнете върху опцията Open Company и изберете една компания, за да редактирате подробностите.

image
Стъпка 5: Сега изскачащи проверка за употреба въведете валидно потребителско име и парола и натиснете бутона за вход.

image
Стъпка 6: Кликнете менюто Edit Дружеството от фирма, да обновите на фирма и логото според вашите нужди и щракнете върху бутона Напред.

image
Стъпка 7: Можете да промените или да промени данните за администратор и обмен подробностите, ако имате нужда от промяна в данните, щракнете върху бутона Save. Информацията ви е бил актуализиран успешно.

image
За повече информация се свържете с нас: -
DRPU Software Team
Email: Support@EmployeeSalarySoftware.com
Website: www.EmployeeSalarySoftware.com





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: employeeplanner
Категория: Бизнес
Прочетен: 9772
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930